Vår historia!

I hjärtat av vår resa ligger en berättelse om inspiration, driven av en passion för att överbrygga klyftan mellan ambitiösa akademiker och visionära företag. Talent Bureau föddes ur en enkel men kraftfull insikt – behovet av en rekryteringsbyrå som verkligen förstod ambitionerna hos både kandidater och arbetsgivare.


Med expertis inom IT, Life Sciences, Ekonomi och Teknik inledde vår grundare ett uppdrag att omdefiniera rekrytering. Vi hämtade inspiration från den pulserande miljön på universitet och högskolor, och insåg potentialen hos unga akademiker som hungrar efter att sätta sin prägel. Således kom Talent Bureau till liv, fast besluten att vara det ledstjärna som lyser upp vägen till drömkarriärer.


Guidade av öppet samarbete, närhet till studenter och orubblig smidighet, gav vi oss ut på en resa som inte bara firar att hitta jobb, utan att skapa meningsfulla karriärer. Vår berättelse handlar om kopplingar, om att matcha passion med syfte och om att ge nästa generations talang att lysa.


Välkommen till berättelsen om Talent Bureau – där potential möter möjligheter och där drömmar vävs in i karriärer som omdefinierar framgång.

Vår vision

Vår vision på Talent Bureau är att överbrygga klyftan mellan unga talanger och spännande företag och organisationer. Vi strävar efter att stärka nästa generations innovatörer genom att förse dem med verktyg och möjligheter att lyckas inom sina valda områden. Vi ser en framtid där unga talanger ges chansen att lysa och påverka världen positivt.

Boka in ett samtal med oss!

E-post: info@talentbureau.se

Telefon: 070-4331159

Talent Bureau Sweden AB Org nr: 559365-5672 Telefon: 070-433 11 59 Mail: info@talentbureau.se